1000 Bomen plan

Een van de vele activiteiten in het kader van “Vijlen 1000 jaar” is het “Vijlen 1000 Bomen Plan”. Om ervoor te zorgen dat ons mooie Zuid-Limburgse dorp generaties na ons ook groen blijft en zelfs op sommige plekken groener dan nu, gaan we dit jaar 1000 bomen planten. Jonge bomen die in dit landschap thuis horen en waardoor inwoners en toeristen kunnen blijven genieten van een mooie groene omgeving en gezonde lucht.
We doen dit in samenwerking met Natuurmonumenten, Limburgs Landschap, Staatsbosbeheer, Stichting Ark en uiteraard de gemeente Vaals.

En u kunt meedoen met deze bijzondere groene Millennium actie!

Er zijn 2 mogelijkheden:
U koopt één (of meerdere) millennium boompje(s) à € 25 per stuk en plaatst deze zelf in uw eigen tuin. (Deze optie is uitsluitend voor inwoners van Vijlen).

U kunt ook symbolisch één (of meerdere) Millennium boompje(s) kopen. Met uw bijdrage gaan we, in samenwerking met bovengenoemde organisaties, bomen selecteren ter vergroening van Vijlen. Dit kunnen (duurdere) fruitbomen zijn of andere inheemse boomsoorten die hier in Zuid-Limburg thuishoren.

U krijgt in ieder geval als dank een Millennium Certificaat als bewijs dat u heeft bijgedragen aan de vergroening van ons bijzondere dorp! Tevens verloten wij onder alle kopers een geweldig weekend t.w.v. € 350 voor 6 personen in een van de 75 parken van Landal GreenParks.

Meedoen? Vul het formulier in dat u als inwoner in de bus heeft gekregen  en lever het formulier in bij A Gen Kirk, Buurtwinkel J. Schins, Cuba Libre, receptie Landal Reevallis of Hotel Vijlerhof.

Bent u geen inwoner maar een liefhebber van dit mooie gebied, meld u aan op de website via deze link. Er wordt dan contact met u opgenomen!

Als u nog vragen heeft, neem dan contact op met ons via
bomenplanvijlen1000jaar@outlook.com